A stilusos-ajandekcsomag.hu webáruházban regisztráció nélkül tudsz rendelést leadni.

Minden vásárláshoz kérlek, hogy valós adatokat adj meg.

Amennyiben egy szervezet képviselőjeként, egy szervezet nevében jársz el, illetve nagyobb mennyiséget szeretnél rendelni, egyedi ajánlatért kérlek vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben, vagy használd a vállalati űrlapot.

E-mail cím: nikolett@stilusos-ajandekcsomag.hu

A webáruházban található árak bruttó árak és tartalmazzák a csomagolási költséget. Azonban nem tartalmazzák a szállítás díját, és az esetleges utánvét kezelés díját. (Szállítási feltételek).

Az ajándékcsomagok esetén a csomagokat nem áll módomban megbontani. Azonban egyedi csomagok összeállítására van lehetőség.

A termék megrendelése után Ön mindig visszaigazoló e-mailt kap, melyben minden fontos információt megtalál.

A kiszállítási idő függhet készleteinktől, de az általános teljesítési határidő 3-5 munkanap.

Kettőnél több ajándékcsomag rendelés esetén a visszaigazoló email időpontjától számított két munkanapon (fizetési határidőn) belüli teljes összegű átutalás szükséges (ajándékcsomag+szállítási díj).

Ingyenes szállítás

Amennyiben 25000 Ft feletti értékben vásárolsz, a szállítási költség a mi ajándékunk, kizárólag egy címre történő szállítás esetén!

A stilusos-ajandekcsomag.hu webáruház oldalán kínált alkoholos termékekkel 18 éven aluli személyeket nem szolgálunk ki.

A fizetés történhet:

 • utánvéttel 1-2 db csomag rendelése esetén, utánvételes díja 690 Ft (készpénzes fizetés házhoz szállítás esetén GLS futárnak készpénzben, forintban)
 • átutalással
 • bankkártyával:
  • Bankkártya
  • Barion egyenleg
  • Apple Pay
  • Google Pay

  Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Átutalás adatai:

Kedvezményezett neve: Bacsóné Lendvai Nikolett E.V.

Erste Banknál vezetett bankszámlaszáma: 11600006-00000000-93682891

Közlemény rovatban fel kell tüntetni a visszaigazoló e-mailben kapott rendelésszámot!

Amennyiben a fizetési határidőn belül a teljes összegű utalás nem érkezik meg, a függőben tartott megrendelésed töröljük!