Két féle dobozmérettel dolgozunk. A nagyobbik LillyBox 33cm x 24cm x 13cm, a kisebbik 25cm x 17cm x 9,5cm (hosszúság/szélesség/magasság).

A papírdoboz, és a benne lévő kreppelt papír, illetve faháncs újrahasznosítható, újra felhasználható. Ezekhez ötleteket találsz majd blogjaimban, illetve a stílus-ajándékcsomag facebook oldalamon.
A postai szállítódobozban 100%-ban biológiailag lebomló térkitöltő anyagot használunk, komposztálható, környezetbarát és megvédi az ajándékcsomagot a szállítás viszontagságaitól.

A számlát nem helyezzük a dobozba, elektronikus úton kapod meg az általad megadott e-mail címre. Ezzel is kíméljük a környezetet.

A házhozszállítást a Gls futárszolgálat végzi. A szállítás időpontjáról e-mailben és telefonon is értesítünk.
Az ajándékdobozokat a legnagyobb gondossággal csomagoljuk, ha ennek ellenére sérülést tapasztalsz a külső felületen, mindenképp vetess fel jegyzőkönyvet a futárszolgálat munkatársával, mert ennek hiányában reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Igen, nincs meglepetés, azokat a termékeket kapod, amit a fotókon látsz, azonban fényképezés során a képi és a valós színek minimálisan eltérést mutathatnak. A termékek minőségére nagy figyelmet fordítunk. Ha mégis előfordulna, hogy egy adott termék nincs raktáron, felvesszük veled a kapcsolatot a helyettesítő termék kiválasztása érdekében.

Ha mégsem tetszik az ajándékcsomag jogodban áll azt sértetlenül, hiánytalanul visszaküldeni 14 napon belül saját költségedre. Élelmiszert, italt vagy kozmetikumot felbontás után az egészségügyi-, és higiéniai előírások miatt nem áll módunkban visszavenni.
Bármilyen probléma esetén mindenekelőtt vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Kérjük mihamarabb írj nekünk a nikolett@stilusos-ajandekcsomag.hu e-mail címre. Fontos, amennyiben a futárszolgálat nem talál a megadott elérhetőségeken, a csomagot nem tudja átadni, pénzt nem áll módunkban visszafizetni.