Kislány korom óta szeretek ajándékozni

Fontosnak tartom, hogy egy ajándék mindig tükrözze szeretetünket, tiszteletünket a másik iránt. Ezért is mérhetetlen boldogság számomra, hogy megvalósíthattam egy régen dédelgetett álmom, amit szeretnék most eljuttatni hozzád.

Mindig is jó tanuló voltam, életemben a precizitás, a praktikum és racionalitás voltak az irányadók, de tudtam, hogy egy irodában, asztal mögött ülve nem éreztem volna jól magam.

Kozmetikusként hívtam elő a bennem megbúvó kreativitást. Közel 20 évet a szépségszakmában töltöttem, de az élet mégis leterelt arról az útról.

Hiszem, hogy nincsenek véletlenek!

Megalkottam két ajándékcsomagot, és annyira beleszerettem a folyamatba, hogy létrehoztam vállalkozásom, s most már biztos vagyok abban, hogy célba értem!

Termékeimet gondosan válogattam, kiváló minőségűek, melyeket szeretettel ajándékozhatsz bármilyen alkalomra, legyen az személyes vagy épp hivatalos.

A csomagoláshoz felhasznált anyagoknál pedig arra törekedtem, hogy kevés kis kreativitással újra hasznosíthatók legyenek, akár számodra, akár gyermeked számára. Mindenről megtalálsz majd hosszabb, rövidebb leírásokat, ötleteket blogjaimban, vagy kövesd  Facebook oldalamat 

Ha bármilyen kérdésed adódik, keress bizalommal!

Üdvözlettel:

Nikolett

,,Egy ajándék éppen annyit ér, amennyi szeretettel kiválasztották.”

(Thyde Monnier)