Hosszú hónapok teltek el, mire megtaláltam a tökéletes, mutatós ajándékdobozt termékeimhez. Rengeteg próbadobozt rendeltem, egy felhőkarcolót építhetnék belőlük azt hiszem 😂 A legfontosabb az volt, szép és egyben újrahasznosítható legyen, ne a hulladékok közt landoljon, inkább dekorációs, vagy hasznos kiegészítője legyen otthonodnak.

Egy kötetlen beszélgetés alkalmával derült ki, hogy egy partnerem ripsz-ropsz el tudja készíteni számomra a megfelelőt. Így büszkén mondhatom, hogy a LillyBox dobozok egyediek, nekem, neked készültek. Mai nap, mikor ezt a cikket írom, készültek el egyedi ünnepi dobozaim is, csodálatos ezüstös csillogással.

… de visszatérve az újrahasznosításra, szerettem volna egy cikket írni, hogy mi mindent lehet kezdeni egy LillyBox-szal, ha kiürül, elfogyasztottál mindent, amit ajándékba kaptál.

Lehet rájuk rajzolni, festeni, ragasztani, igazából bármit. Mutatok is ezekre példákat, melyeket az interneten (Pinterest-en) találtam.

kreatív ötletek

Most én egy picit nehezebb ötletet valósítottam meg, de biztatlak, nagyon jó kis program, sőt, a végén gyermeked, unokád is hozzátehet ezt-azt.

Mi szükséges hozzá?

mi kell hozzá

– LillyBox doboz 🙂

– kinőtt, elnyűtt, kidobásra szánt pulóver

– filc vagy filc szerű anyag

– szerszámok: ceruza, olló, ragasztópisztoly

– kiegészítők: gyöngy, fagolyó, gomb, csipke, bojtok, stb.

 

A fotókon lépésről lépésre látod, hogyan készült el ez a kis tároló, és mire használnám én itthon.

filc az aljába

pulcsi

ragasztás

ragasztott oldal

alja

alj vágás

kész belső

 

 

Kiegészítőt nem ragasztottam végül, kislányomnak, Lilinek meghagyom. 🙂

 

könyvnek

türcsinek

Azt gondolom nem csak mutatós, hanem hasznos is egy LillyBox!

Kellemes időtöltést!

Nikolett