Mindig jól jön, ha szépen tudunk ajándékot csomagolni. Egy ízlésesen, kreatívan csomagolt ajándék gondoskodásról, odafigyelésről árulkodik. Gyermekként, s felnőttként is izgalomba jövünk, ha egy szépen becsomagolt ajándékot kapunk.

A csomagolás az ajándék része, érdemes megadni a módját, mikéntjét, ami attól is függ, hogy kinek szánjuk.

Egyre több vállalkozás figyel arra, hogy természetes anyagokat használjon a csomagolás során. A meglepit mi is ilyen anyagokba rejtjük el.

Választásunk több okból a papír ajándékdobozra esett. Egyrészt mutatós, másrészt sokrétűen felhasználható. Kreatív ötletekkel ajándékozás után is hasznos kiegészítője lehet otthonunknak, munkahelyünknek.

Biztos kíváncsi vagy hogyan készítjük elő szállításra az ajándékcsomagokat.

A termékekről az árcímkét minden esetben eltávolítjuk. 

A papír ajándékdobozba dekorációs célból kreppelt papír kitöltő anyag kerül, illetve ez védi a termékeket az esetleges elmozdulástól.

 

Szalaggal díszítjük az ajándékot, és még arra is odafigyelünk, hogy ne ragasszuk a dobozhoz, nehogy felületi sérülést okozzon rajta.

Előkészítjük az újrahasznosított postai szállítódobozt, illetve a térkitöltő anyagot is, mely a szállítás során nyújt biztonságot, körbeöleli az ajándékcsomagot.

 

A térkitöltő anyagról érdemes tudni, hogy komposztálással vagy vízben történő feloldással gyorsan és egyszerűen megsemmisíthető, tehát 100%-ig biológiailag lebomló termékről van szó.

Számlát nem helyezünk a dobozba, hisz az titok az ajándékozott előtt, mindig email-ben küldjük el Neked.

A dobozt gondosan lezárjuk és mihamarabb átadjuk a futárszolgálatnak, hogy roboghassanak Feléd vagy a Megajándékozott felé! 

 

 

Nikolett