2020 tavaszán családomban két kerek születésnapot ünnepeltünk. Törtem a fejem, hogy mit ajándékozzunk, mi az, amivel olyan örömöt tudnánk okozni, mint amikor egy gyermek izgatottan, kíváncsian bontogatja karácsonyi ajándékát.

Olyan meglepetésre gondoltam, amivel ugyanezt az érzést élheti át az ünnepelt.

Ellátogattam kedvenc boltjaimba, nézelődtem az interneten, végül összeállt szemem előtt egy kép. Színek, hasznos tárgyak, illatok, finom desszertek ajándékdobozban. Ez az!!!

Nekiláttam, beszereztem mindent, amire szükségem volt, és persze olyat is, amire nem (sebaj, jó lesz még valamire). S miközben helyezgettem az ajándéktárgyakat egyre jobban azt éreztem, bárcsak ezt csinálhatnám minden nap!

Első ajándékcsomag

Nagyon vártam már, hogy átadhassuk az ajándékcsomagokat!

Eljött a nagy nap, és az ünnepeltek arcán látott öröm, boldogság jóleső érzéssel töltött el.

Megerősítette bennem mindazt, ami a kezdetektől motivált. Rendkívüli volt!

Így született meg bennem vállalkozásom gondolata, s kis idő múlva már csak a megvalósításra összpontosítottam. Elsődleges gondolatom az volt, hogy ezek a nyitott dobozok nem szállíthatóak, az élő virágnak baja eshet, elmozdulnak az ajándéktárgyak… tehát mindent újraterveztem 🙂

  • listát írtam,
  • termékeket rendeltem,
  • fotóztam,
  • rengeteget olvastam,
  • majd ismét áruházakban keresgéltem,

hogy megtaláljam a mindenki számára tökéletes ajándék szettet.

Nem volt könnyű, de megérte!

A családomtól, barátnőmtől, illetve a kíváló cégvezetőktől a szakemberekig  rengeteg támogatást, és útmutatást kaptam, amiért örökké hálás leszek!

Röviden így születtek meg az ajándékcsomagjaim, fogadjátok mindet sok szeretettel!

Nikolett